Mook | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Bromfietser moet rijbewijs na een maand al weer inleveren

verkeersdelict

Mook - Bij een verkeerscontrole op de Groesbeekseweg heeft het Team Verkeer dinsdag 16 juli het rijbewijs ingevorderd van een 16-jarige jongen uit Groesbeek, die zijn rijbewijs net een maand op zak had.

De jongeman reed op zijn bromfiets met een snelheid van 85 km/u,terwijl hij maar 45 km/u mag rijden. Omdat hij de limiet met 30 km/uoverschreed, werd zijn rijbewijs ingevorderd en moest zijn vader hem komenophalen.

In de morgenuren werden door de politiemensen 11 processenverbaal voor snelheidsovertredingen uitgeschreven, waarbij als hoogste snelheid99 km/u werd geklokt, waar 60 km/u de limiet is.

In de middag controleerde het Team Verkeer op de N271 in Mook en noteerde 7overtreders van de gordelplicht, 2 handheld bellers en een automobilist die deramen van zijn voertuig had beplakt met donkere folie. De man kreeg een boetevan 220 euro en moet de folie direct verwijderen. En automobilist bleek bij decontrole nog openstaande boetes voor een bedrag van 241 euro te hebben, die hijter plaatse betaalde.

Soortgelijke berichten

Dronken bromfietser onderuit
Arnhem

Bromfietser krijgt drie boetes
Alkmaar

Bromfietser aangehouden na achtervolging
Leeuwarden

Onfortuinlijke bromfietser verspeelt rijbewijs
Voorthuizen

Bromfietser met slok op is rijbewijs kwijt
Hasselt

Bromfietser gewond
Zaandam

Bromfietser verongelukt
Bergeijk

Bromfietser aangehouden
Nunspeet

Bromfietser aangereden
Groesbeek

Bromfietser gewond
Oudewater

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio