Politie zoekt getuigen mishandeling

zaterdag 15 oktober 2016

Nijmegen - De politie in Nijmegen is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 13-jarige jongen uit Nijmegen.

De jongen liep rond 19.15 uur samen met een vriend bij de vijver aan de Aldenhof in Nijmegen toen er vier jongens op drie scooters naar hem toe kwamen. Eén van de jongens beschuldigde hem ervan dat hij iets met zijn scooter zou hebben gedaan. Direct daarna werd het slachoffer op de grond gegooid en begon de jongen hem te schoppen en te slaan tegen zijn hoofd.

Dankzij ingrijpen van een man met een witte hond, stopte de jongen met schoppen en slaan. De vier jongens gingen er vervolgens op de scooters vandoor.  

Het slachtoffer ging direct naar huis en naar de huisartsenpost. Hij bleek ondermeer een hersenschudding en een gekneusde arm te hebben.

Signalement

De mishandeling zou zijn gepleegd door een jongen van ongeveer 16 jaar oud, blanke huidskleur, blonde stekelige haren aan beide zijkanten opgeschoren. Hij droeg een blauwe jas en een spijkerbroek. De scooters zouden van het merk Vespa zijn, kleur grijs of zwart.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met getuigen van de mishandeling en in het bijzonder met de man met de witte hond die het slachtoffer te hulp schoot. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900 8844.

2016508490

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mook | 112 alarmeringen Mook | Goedkoop Tanken in Mook | Supermarkten in Mook | Weerbericht Mook