Politie onderzoekt ernstige mishandeling

dinsdag 10 januari 2017

Nijmegen - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een ernstige mishandeling van een 64-jarige man. Die mishandeling vond op oudejaarsavond plaats bij het spoorwegviaduct langs de Graafseweg.

Die avond, even na half twaalf, zag het slachtoffer dat twee jongens graffiti aan het spuiten waren op het spoorwegviaduct langs de Graafseweg. Hij besloot de politie te bellen en vervolgens de jongens aan te spreken zodat zij niet weg konden lopen. Terwijl hij de jongens aansprak kreeg hij van een derde persoon, die hij nog niet had opgemerkt, een harde klap op zijn hoofd. De man kwam hierdoor te vallen. Daarna werd hij door drie of vier personen geschopt en geslagen, zodanig dat hij bewusteloos raakte. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Van de daders heeft hij alleen twee jongens kunnen zien. Ze zijn beide slank en zijn 170 tot 175 lang. Hun leeftijd wordt geschat tussen 20 en 25 jaar. Ze waren allebei gekleed in een zwarte stoffen jas met capuchon. Mogelijk droeg één van hen een rode muts.Het slachtoffer heeft ze horen spreken in een vermoedelijk Oost-Europese taal.

Waarschijnlijk zijn de daders weggereden in een donkerkleurige Volkswagen.

De politie is op zoek naar getuigen die iets van de mishandeling hebben gezien. In het bijzonder zoekt de politie twee mensen die langsgelopen zijn terwijl het slachtoffer op de grond lag. Iedereen die iets van de mishandeling heeft gezien of die informatie heeft die het onderzoek verder kan helpen, wordt verzocht contact op de te nemen met de politie van Nijmegen via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan anoniem informatie worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem via nummer 0800-7000.2017006145 bvi

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mook | 112 alarmeringen Mook | Goedkoop Tanken in Mook | Supermarkten in Mook | Weerbericht Mook