Autokrakers gepakt dankzij getuigen

maandag 7 maart 2016

Nijmegen - De politie in Nijmegen heeft zondag na meldingen van auto-inbraken twee verdachten kunnen oppakken. De twee konden dankzij getuigen in de kraag worden gepakt.

In de loop van zondagmiddag kreeg de politie diverse meldingen van auto-inbraken rondom het Goffert-stadion, die kennelijk hadden plaatsgevonden tijdens de wedstrijd van NEC tegen Heracles. Meerdere agenten gingen naar de mogelijke daders op zoek en troffen nabij het stadion een 52-jarige Nijmegenaar aan. Het bleek een bekende van de politie. De man had ook inbrekersgereedschap bij zich en een OV-chipkaart die eerder gestolen bleek. Daarop werd de Nijmegenaar aangehouden. De man kon na onderzoek echter niet gelinkt worden aan de autokraken. Hij kreeg wel een bekeuring voor het bij zich hebben van inbrekersgereedschap.

Later op de avond, omstreeks 21.45 uur, meldden getuigen dat er op de St. Jacobslaan werd ingebroken in een geparkeerde auto’s. Na ontdekking sloegen de daders op de vlucht. Agenten troffen even later op de Ingenhouszstraat een 26-jarige man uit Vlissingen aan. Ook dit bleek een bekende van de politie. Zijn signalement kwam overeen met de beschrijvingen van getuigen. De andere dader had weten te ontkomen. De Zeeuw zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. (2016112466/2016112931)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Mook | 112 alarmeringen Mook | Goedkoop Tanken in Mook | Supermarkten in Mook | Weerbericht Mook